Mere streaming fra Observatoriet

I Holbæk Kommune er Observatoriet, UngHolbæk, Kulturskolen og Biblioteket gået sammen i projektet ”Tech på tværs”, som handler om at skabe nye og flere digitale muligheder for alle. Det betyder, at vi på Observatoriet i fremtiden kan tilbyde flere livestreaming-arrangementer i form af online foredrag, streaming fra kuplerne og digitale skoletjenester.

Påske på Observatoriet

Påskeæg, planet-æg eller galakse-æg? Pust og mal æg inspireret af Universets himmelobjekter. Tril dit æg ned af bakkerne på Observatoriet. Måske er det dit æg, der kommer først? Men pas nu æg’stra godt på, at det æg’ går i stykker!

Lad din elbil på Observatoriet

Nu kan du lade din elbil, når du besøger os på Observatoriet. Selvom vi meget gerne vil have, at du bliver, skal det selvfølgelig også være muligt at komme herfra igen ; ) Vi har fået to ladestandere fra Clever, som står klar, så du trygt kan køre fra parkeringspladsen fuld opladt.

Efterårsferie

sten udsigt

Observatoriet er åbent hver dag i uge 42 kl. 11-17 Stenene på jorden er et vigtigt vindue til rummet, så kom og flæk dem i efterårsferien og få fat på deres fortællinger… og flyv så med ud i Universet. Rør ved en sten fra rummet, zoom ind på astrofotos og landskab med vores vilde zoom-kikkerter, […]

Årskort

Køb et årskort og få naturvilde oplevelser året rundt. Årskort sælges kun i vores fysiske butik på Observatoriet. Fri entré ÅRET RUNDT Med et årskort til Observatoriet får du: Fri entré i almindelig åbningstid Halv pris til én ledsager 20 % rabat til dig på særevents  Særlige tilbud på stjerneaftener og rundvisninger pRISER Voksen (18 […]

Fem podcasts om mørke med mere

Hør om kærlighedslivet i Stenalderen, 1800-tallets pennevenner, feltmadrasser under 2. Verdenskrig, et stort kunsttyveri og dyk ned i vores galakses storslåede mørke. Fem nye podcasts er klar!

Børnefødselsdag

3, 2, 1 FYYYYR!
Tag vennerne med på Observatoriet til en sjov dag med raketbyggeri, affyring og eget fødselsdagshus.

Sommerdag på Observatoriet

Fyr den af i sommerferien med raketbyggeri og naturbingo på Observatoriet. Vi har åbent hver dag kl. 11-17 i perioden 25. juni – 7. august.

Påske på Observatoriet

Skal dit æg være en planet, en ildkugle eller måske en galakse? Kom og mal æg og tril dem ned af bakkerne på Observatoriet.

Observatoriekuppel med posten

PostNords nye frimærkeserie er en hyldest til danske bedrifter indenfor astronomi og rumfart. Serien består af fem frimærker, hvoraf det ene viser en af Observatoriets fire kupler som et symbol på Danmarks bidrag til astrometri – målingen af stjerners positioner på stjernehimlen. Anledningen er Videnskabsår22. Hent hele pressemeddelelsen i pdf. Store danske bedrifter og et […]

Observatoriet som frimærkemotiv

PostNords nye frimærkeserie er en hyldest til danske bedrifter indenfor astronomi og rumfart. Serien består
af fem frimærker, hvoraf det ene viser en af Observatoriets fire kupler som et symbol på Danmarks bidrag til astrometri – målingen af stjerners positioner på stjernehimlen. Anledningen er Videnskabsår22.