fbpx

Handelsbetingelser for Observatoriet

Forside » Om Observatoriet » Handelsbetingelser for Observatoriet

Disse handelsbetingelser gælder ved køb af undervisningsforløb, teambuilding forløb, rundvisninger, børnefødselsdage, events, lejrskoler, lokaleleje, shelters mv. Kunden er indforstået med at besøget på Observatoriet foretages på eget ansvar. Observatoriet forbeholder sig retten til at ændre i programmet til hvert enkelt arrangement, grundet vejrforhold eller andet.

Betaling

Billetter kan enten købes i forsalg via www.observatoriet.dk eller i døren, så længe lager haves. Alle opgjorte priser er i danske kroner. Ydelserne er momsfritaget, så der kan ikke fratrækkes moms af ydelserne. Der kan ved bestilling, betales med betalingskort eller via eftersendt elektronisk faktura (e-faktura). Ønsker du at betale med betalingskort, kan betalingen foretages med Dankort, VISA/Dankort, VISA Elektron MasterCard, JCB og Diners/Discover.

Pengene trækkes på dit kreditkort den dag, du foretager bookingen. Ønsker du at betale mod faktura, skal du oplyse kontaktoplysninger, CVR nr. og/eller EAN nr. i forbindelse med bookingen. Kreditkorttransaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkortoplysninger. Observatoriets bookingsystem garanterer, at det er sikkert at handle online hos os. Vi anvender sikkerhedsprotokollen SSL (Secure Socket Layer), hvilket sikrer at dine bookingoplysninger undervejs i bestillingsforløbet, bliver krypteret og ulæselige for andre. De oplysninger, du afgiver ved betaling, foregår via en sikret og krypteret betalingsgateway. Du kan se at krypteringen er aktiv, når der nederst i højre hjørne af din Internet browser kommer en gul hængelås til syne. På www.PBSINT.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres. Observatoriets bookingsystem bruger desuden ”Quick pay”.

Ordrebekræftelse

Når du har afgivet en ordre på www.observatoriet.dk vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse via mail, hvoraf det fremgår, hvilke ydelser, du har bestilt. Først når du har modtaget din ordrebekræftelse, er besøget endeligt booket.

Fremvisning af ordrebekræftelse

  1. Man kan udskrive sin ordrebekræftelse og medbringe den til besøget på Observatoriet, eller man kan fremvise bekræftelsen på sin smartphone, PC eller tablet. Det kræver dog, at den kan ses og læses tydeligt, så personalet kan validere den.
  2. Bekræftelsen gælder som adgang til Observatoriet i den periode, der er angivet.
  3. Bookingbekræftelsen er et ihændehaverbevis.
  4. Hver bookingbekræftelse kan kun benyttes én gang.
  5. Observatoriet kan ikke holdes ansvarlig for misbrug, hvis der for eksempel er printet flere eksemplarer af samme bekræftelse.
  6. Reklamation og spørgsmål: Observatoriet, Observator Gyldenkernes Vej 7, 4340 Tølløse. Tlf. 72363900 eller observatoriet@holb.dk.

Retur- og bytteret samt aflysning

Billetter, entre, arrangementer mv.

Vigtigt! Observatoriet bytter eller refunderer ikke købte billetter. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke. Det er muligt at give/sælge sine billetter videre.

Skoletjenester, rundvisninger, fødselsdage og events.

Du kan uden omkostninger afbestille din booking på et forløb indtil 5 arbejdsdage før et bestilt forløb. Afbestiller du herefter, vil du blive opkrævet 1000 kr. Det tilsvarende beløb opkræves i tilfælde af udeblivelse.

Lokaler

Du kan uden omkostninger afbestille din leje af lokaler/bygninger på Observatoriet i Brorfelde indtil 5 arbejdsdage før den aftalte dato. Afbestiller du herefter du blive opkrævet 3000 kr. Det tilsvarende beløb opkræves ved eventuel udeblivelse.

Shelters

Bookede shelters kan desværre ikke afbestilles og refunderes. Det er muligt at give/sælge sin booking videre til andre, udenom Observatoriet.

Årskort

Et årskort kan ikke refunderes eller ombyttes til billetter eller værdikort, men gælder et år fra gyldighedsdato på det gældende årskort.

Ansvar

Det er dit/jeres ansvar at stå klar på starttidspunktet for et arrangement. Hvis du/I ankommer senere end starttidspunktet, forbeholder Observatoriet sig i ret til at fastholde det planlagte sluttidspunkt. I forbindelse med leje af bygninger eller ophold i shelters vil alle omkostninger forbundet med ureglementeret brug/eller aktivering af alarmsystem eller brandalarm under ophold tilfalder lejer. Det er Observatoriet som alene vurderer og definerer, hvad ureglementeret brug/eller aktivering dækker over. I forbindelse med leje af bygninger og ophold i shelters tilfalder der et gebyr ved mangelfuld oprydning, afrydning og fjernelse af affald efter endt ophold. Gebyret er 750 kr. per påbegyndt time.

Persondatasikkerhed

Vi behandler dine oplysninger med respekt. Læs mere om Holbæk Kommunes behandling af personoplysninger her: https://holbaek.dk/om-kommunen/databeskyttelse/ Dataansvarlig: Observatoriet/Holbæk Kommune, CVR nr. 29 18 94 47. Indsigt og indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Virksomhedsinformation

Observatoriet, Observator Gyldenkernes Vej 7, 4340 Tølløse. Telefon 72363900 – E-mail Observatoriet@hold.dkwww.observatoriet.dk – CVR nr. 29189447 – EAN nr. 5798007601591

Søg
Galaksen

Galaksen

Her står udstyr, som tager jer med ud i det fjerne univers, hvor galakserne og stjernetågerne befinder sig.

Tidligere stod Københavns Astronomiske Forenings kikkert: Jens Olsens berømte 12” linse-kikkert fra 1922.

Istiden

Istiden

Rejs tilbage til dengang, Mammutterne vandrede omkring. I Istiden kan I spise frokost på bænke under halvtag, klatre på en Mammut og se vores helt nye stjernekiggershelters.

Medarbejderhuset

Medarbejderhuset

Her sidder Observatoriets medarbejdere.

Huset var tidligere tjenestebolig for observatoriets ansatte.

Læg mærke til de cirkulære hække omkring husene. De dobbelte hække er anlagt for at beskytte mørket mod vinduernes lys – og husene mod den stærke vind.

Velkomst

Velkomst

Velkommen til Observatoriet. Her køber du billet, raket-is og nyder din kaffe i Kikkerttårnet. Start dit besøg med filmen, hvor Motor-Mille er hoppet i sciencetøjet for at fortælle om observation. Zoom ind på Universet og lær om astronomernes linser og værktøjer.

Velkomst var observatoriets værksted, hvor der i årene 1955-96 blev bygget teleskoper og måleinstrumenter til hele verden.

Tidslommen

Tidslommen

Tidslommen er ramme for foredrag, spisesal, overnatningsmuligheder og udstillingen, ”Forskerbyens Folk.” Det er også her du sætter dig i biografen og ser en kort film om Observatoriet.

Indtil 1996 var huset Observatoriets sociale omdrejningspunkt. Her var spisesal, kontorer, bibliotek og professorbolig for Bengt Strömgren.

Geohuset

Geohuset

Lyt til stenenes fortællinger, gå på opdagelse i Jordens indre og tag med på en rejse tilbage til istiden, hvor landskabet blev formet.

Leg med den interaktive sandkasse og dyst i en omgang stenroulette.

Biohuset

Biohuset

Dyk ned i en kokasse, flyv over engen med sommerfuglene og svøm i mosens dyb. Afprøv dine sanser og evne til at opfange verden omkring dig. Hvad findes der i naturen omkring Observatoriet?

Bliv begejstret, opdag alt det forunderlige og zoom helt ind på den fantastiske nære natur.

Astrohuset

Astrohuset

Her holder de to amatørastronomiske foreninger til; Brorfelde Astronomiske Vennekreds og Københavns Astronomiske Forening.

Dem kan du blandt andet møde til mange af Observatoriets arrangementer.

Læs mere på brorfelde.eu eller kaf-astronomi.dk.

Observatorhuset

Observatorhuset

Huset bruges til skiftende aktiviteter. Du kan f.eks. høre foredrag under stjerneaftener eller holde et møde med udsyn.

Her boede Kjeld Gyldenkerne med sin familie. Gyldenkerne var ledende observator og astrofysiker, da observatoriet hørte under Københavns Universitet.

Mælkevejen

Mælkevejen

I denne kuppel står udstyr, som tager jer tættere på Solen og planeterne i vores eget solsystem.

Atmosfæren

Atmosfæren

Oplev udstillingen, Rumstationen - På mission med Andreas Mogensen.

Denne bygning opførtes som den første på Brorfeldebakken i 1953.

Himmellabyrinten

Himmellabyrinten

Der er ingen vægge, så I kan ikke fare vild, og alligevel kan man blive ret rundtosset af at gå Himmellabyrinten, som man mener har været brugt som sol-ur.

Asteroiden

Asteroiden

Oplev ”Jagten på asteroider”. Rør resterne fra et stjerneskud, se Danmarks største teleskop og lær om astronomens arbejde.

Book møde/konference

Tættere på stjernerne

Velkommen til opdagelsescenteret, Brorfelde Observatorium. Vi glæder os til at give jer en helt særlig stjernestund i inspirerende omgivelser. Hvis du er klar til “lift-off”, udfylder du formularen her. Bookingen er gennemført, når du modtager en godkendelse fra os. Der kan godt gå et par dage.

Forplejning

I aftaler selv forplejning med en leverandør eller medbringer egne madvarer. I er meget velkomne til at benytte vores fuldt funktionelle produktionskøkken. Angiv, om I ønsker at gøre brug af dette.

Overnatning

Drys ekstra stjernestøv udover jeres arrangement og bliv natten over. Er kun muligt for virksomheder og foreninger og kræver samtidig bestilling af et formidlingsforløb.
Forløb/rundvisninger ved booking af overnatning Oplev vores fredet nattemørke, lær at se på stjerner eller få en rundvisning i de tidstypiske rammer fra dengang observatoriet var verdenskendt - og indretningen ren retro. Alle forløb koster 1500 kr. og varer ca. to timer. Læs mere om forløbene her: http://brorfelde.dk/dit-besoeg/rundvisninger-stjernekig/

Lidt om jer

Det er vigtigt, at vi ved, hvem der står for jeres arrangement.