Kan man komme rundt med kørestol?

Vejen op til kuplerne er asfalteret og kan derfor færdes på i kørestol. Der er handicapvenlige indgange ved Værkstedet og Mødestedet. I Jordens Fortællinger er der adgang til en mindre del af udstillingen i baghaven. Planetstien er grussti og desværre ikke kørestolsegnet.Det er muligt at se igennem teleskoper siddende i kørestole til særarrangementer. Kontakt os, […]

Er parkering gratis?

Parkeringspladsen er til fri afbenyttelse. Har du brug for at køre længere op på området, fx pga. handicap, bedes du kontakte personalet før ankomst på observatoriet@holb.dk – eller spørge personalet på dagen.

Kan man købe mad og drikke?

Vi har en lille café i Værkstedet (link til oversigtskort). Her kan du købe mad til den lille sult, som fx pølsehorn og vegetariske samosas. Eller prøv en tapas-pose til to med/uden vin. Vi sælger kolde og varme drikke.  Du kan spise din købte mad i Værkstedets kikkerttårn. Aftenåbent: Se muligheder for køb af mad […]

Kan man se i teleskopet?

I vores åbningstid i weekenden kan I se Danmarks største teleskop, men I kan ikke se igennem det. Hvis I gerne vil observere i teleskoper, kan I booke en af vores aftenrundvisninger, som også kan indeholde stjernekig eller deltage i et af vores events eller stjernekurser året igennem. Gå til kalender. 

Må vi tage hund med?

Ja! Hunde er velkomne udendørs. Vi har hundekroge på bygningerne og små hundecaféer med frisk vand til vovsen ved Værkstedet og Mødestedet.

Må vi tage madpakker med?

Ja. Endelig. Vi har flere overdækkede madpakkeområder. Husk at fodre vores skraldespande. Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke i udstillingerne.